menidiaths

Χρήστος Μενιδιάτης – Τα καλά παιδιά

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μετά από δύο μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες , ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει με ένα δυνατό ζεϊμπέκικο

Οι δύο προηγούμενες κυκλοφορίες του τραγουδιστή, «Τα Κλειδιά” και το “Προσωρινά” έκαναν αίσθηση στις ραδιοφωνικές συχνότητες, χαρίζοντάς μας δύο μεγάλες επιτυχίες που λατρέψαμε. ” Τα Καλά Παιδιά »σε στίχους και μουσική του Χάρη Γαλανού, βρίσκουν στην φωνή και την ιδιοσυγκρασία του Χρήστου, την τέλεια ερμηνεία.Ένα μοναδικό ζειμπέκικο,« Τα Καλά Παιδιά », έρχονται για να κλέψουν τις εντυπώσεις, γιατί πάντα στο τέλος τα Καλά Παιδιά είναι που κάνουν την διαφορά.Ιδιαίτερο και το βιντεο κλιπ του τραγουδιού το οποίο γυρίστηκε υπό την σκηνοθετική ματιά του JACO και τα μαγικά φασόλια, σε σκοτεινή ατμόσφαιρα, με φόντο μια άλλη άλλη επόχη, παλιά αυτοκίνητα και με ισορροπίες ακριβώς στην κόψη του ξυραφιού !
“τα Καλά Παιδιά “κυκλοφορούν από την Heaven Music.

Γιώργος Καμπανέλλης-Μη Ρωτάς

    Μη Ρωτάς “… μας λέει ο Γιώργος Καμπανέλλης στο καινούριο τoυ τραγούδι,

που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία!
ΜΙΑ Δυναμική μπαλάντα Από ΤΗΝ ιδιαίτερη Φωνή ΤΟΥ
που ΘΑ ακουστεί Παντού ΚΑΙ Δυνατά!
Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις λίστα αναπαραγωγής των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής,
με φανατικούς ακροατές και φίλους, που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται.
Τώρα επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του ,
με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος , αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο, όλα αυτά τα χρόνια.
Το τραγούδι Μη Ρωτάς ‘ΤΗΝ υπογραφή φέρει ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗΝ μουσική ΚΑΙ ΣΤΟΝ στίχο το η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Κατερινα Ασπιώτη – Κλείνω Τα Μάτια

Η Κατερινα Ασπιώτη είναι μία εκπληκτική λαική φωνή, με ιδιαίτερη χροιά που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση
.Σήμερα Νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει την πρώτη της μουσική πρόταση.Eνα τραγούδι από την ιδιαίτερη φωνή της που θα ακουστεί παντού και δυνατά!

. ΤΑ Μάτια Κλείνω μας λέει: Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ασπιώτη ΕΙΝΑΙ αναμφισβήτητα το Νο 1 Επιτυχία ΤΟΥ φετινού χειμωνα.
Μουσική: Δημήτρης Ασπιώτης
Στίχοι: Δημήτρης Ασπιώτης, Τερζόπουλος Γιώργος>

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ασπιώτη ΣΗΜΕΡΑ κερδίζει ι τις Εντυπώσεις, γεμάτη ενέργεια και πιο σίγουρη για τον εαυτό της είναι έτοιμη να πάρει μια θέση στη καρδιά σας. Πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης που σίγουρα το όνομα της και η φωνή της θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια .

Βασίλης Θρακιώτης-Καλή Συνέχεια

 

  Καλή Συνέχεια μας λέει ο Βασίλης Θρακιώτης και κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο hit
που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! από την ιδιαίτερη φωνή του, που θα ακουστεί παντού και δυνατά! Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις λίστα αναπαραγωγής των ραδιοφωνικών σταθμών.Ο Βασίλης Θρακιώτης είναι μια σπουδαία λαϊκή φωνή .
Δυναμικός και σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος , αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.Ερχεται να σας κερδίσει με την φωνή του , και τα τραγούδια του .Αναζητείστε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια καινούρια και ιδιαίτερη φώνη του ελληνικού τραγουδιού .

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Βασίλης Ζουμπούλης .
Ενορχήστρωση: Νίκος Γεωργόπουλος-Κλαρίνο: Μπάος Κώστας
Κυκλοφορεί Από ΤΗΝ μουσική ελευθερία-καθρέφτης
Ξεχωρίζουν ΜΟΝΟ όσοι πραγματικά αξίζουν ΚΑΙ Ο Βασίλης Θρακιώτης ΕΙΝΑΙ ένας Από αυτούς.Το Όνομα ΤΟΥ ΚΑΙ το η Φωνή ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ σίγουρο Οτι ΘΑ μας απασχολήσει ΤΑ Επόμενα Χρόνια.

 

Σπύρος Χαρατσιάρης – Θα σπάσω τα παράθυρα

 Δυναμική επιστροφή στην δισκογραφία από τον Σπύρο Χαρατσιάρη που τον γνωρισαμε μεσα από την πρωτη του δισκογραφικη δουλεια Έξοδος κινδύνου
μας ξαφνιάζει ευχάριστα με το καινούργιο του τραγούδι. O Σπύρος Χαρατσιάρης από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα . Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια . Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εισβάλλει δυναμικά στο προσκήνιο του σύγχρονου ελληνικου τραγουδιού με το Digital Singl: σπάσω ΤΑ ΘΑ Παράθυρα
Στίχοι: Δημήτρης Χαϊντούτης-Μουσική: Φουστέρης Γιάννης
Ηχογράφηση – Ενορχήστρωση Παραγωγή: Studio Έμφαση
Γιάννης Φουστέρης

ΕΝΑ Σύγχρονο Μοντέρνο τραγούδι ΓΙΑ πολυακουσμένα λάτρεις ΤΟΥ είδους.Τραγούδι που ΘΑ αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.Ο Σπύρος Χαρατσιάρης είναι από τα γνωστα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του , τις μουσικές του και τα τραγούδια του .Αναζητείτε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού .

http://livedreams.eu/wp-content/uploads/2016/11/cover-1-14.jpg

Σαράντης Σαλέας -Κατερίνα Τοπάζη- Αναρωτιέμαι

Ο Σαράντης Σαλέας μετά την επιτυχία,Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες παρουσιάζει δυο νέα τραγούδια που κρύβουν εκπλήξεις. Εδώ ο κόσμος καίγεται μας λέει,οι στίχοι και η μουσική σε συνδυασμό με την μοναδική ερμηνεία του καλλιτέχνη, μας χαρίζουν ένα υπέροχο τραγούδι που ανεβάζει το κέφι και την διάθεση μας στα ύψη.ο Σαράντης Σαλέας υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική στα δυο καινούργια τραγούδια του. Το δεύτερο τραγούδι κρύβει και αυτό μια ευχάριστη έκπληξη ένα καταπληκτικό ντουέτο του Σαράντη με την Κατερίνα Tοπαζη. Αναρωτιέμαι τραγουδάνε ,σε μια διασκευή του τραγουδιού που ερμήνευσε στον παρελθόν με την Ελένη Βιτάλη. Ο Σαράντης Σαλέας είναι εκπρόσωπος μίας ολόκληρης γενιάς λαϊκών τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση. Η μουσικές και τα τραγούδια του γεφυρώνουν συναισθήματα και σε ταξιδεύουν.